Tips

Al onze artikelen (m.u.v. dekbedden, kussens en plaids) mogen op 60°C worden gewassen in ruim water. Uiteraard dient u de kleuren goed te scheiden. Gebruik liever geen wasverzachter; dit belemmert de vochtopname.

Droog- en glazendoeken
Messen altijd met scherpe kant naar buiten toe afdrogen. Gebruik geen chloor; wanneer linnen en chloor met elkaar in aanraking komen, worden de vezels aangetast en kunnen er gaatjes ontstaan.
Baddoeken/badstof keukendoeken
Opgehaalde lussen gewoon afknippen. Voor heerlijke zachtheid drogen in de droger, op maximaal de stand kreukherstellend. De temperatuur bij drogen op de stand bonte of witte was is te hoog.

Kussens
Wassen met fijnwasmiddel op 40°C en drogen in droogtrommel met een tennisbal. Wel graag de ritssluiting van het kussen voorzien van een veiligheidsspeld. Dit om te voorkomen dat de rits misschien los gaat en er vulling in de wasmachine komt.
Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.