Over Lien

Na de sluiting van het bedrijf Walra in 2001 bleven oud-klanten Lien benaderen voor mooi linnengoed van een uitstekende kwaliteit. Omdat Lien als oud-Walra adviseuse weet wat een écht goede kwaliteit linnengoed is, zijn wij er in samenwerking met oud-leveranciers en fabrikanten in geslaagd, een prachtig mooie collectie linnengoed op de markt te brengen. Van badhanddoek tot tafellaken, van keukengoed tot dekbedovertrek; stap voor stap hebben wij een zeer uitgebreide collectie kunnen opbouwen voor elke ruimte in huis. En dat in minimaal dezelfde kwaliteit en soms zelfs nog beter dan de kwaliteiten waar Lien vroeger mee werkte.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u onze collectie in het echt bewonderen?
Neemt u dan contact met ons op door uw gegevens achter de laten bij Contact, zodat we u uitgebreid kunnen informeren. Uiteraard kunt u ook via de telefoon of e-mail contact met ons opnemen.

Met een hartelijke groet,
het team van Liens Linnen

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.