badserie pastel

Onze Excellent collectie kent heerlijk royale maten en voor de volle 100% gemaakt van het beste Egyptische gekamd katoen. De 600 gram per m² geven je een weldaad aan zachtheid en luxe. Zo royaal, zo zacht, zo vindt u ze nergens!

U kunt kiezen uit een standaard kleurenpalet van 14 kleuren en maar liefst 36 andere kleuren. Verkrijgbaar in washandjes, gastendoekjes, handdoeken, douchelakens, badlakens, badjassen, douche- en badmatten.

Op deze afbeelding zijn de volgende kleuren badgoed gebruikt: ice pink, grey en silver

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.