Dekbedovertrek Jardin Imaginaire

Een echt meidendekbedovertrek door de fleurige kleuren en het bloemenprintje waarin een lief elfenmeisje de hoofdrol speelt. Het beddengoed is dubbelzijdig bedrukt met lieve stippen op de onderkant.

Het dekbedovertrek Jardin Imaginaire is geweven in 100% katoen verkrijgbaar in verschillende maten. Uiteraard zijn er ook extra kussenslopen en bijpassende hoeslakens leverbaar. Ook zijn er een badjasjes / badjurkjes in dezelfde stijl te bestellen.

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.